RETOUREN


Retour- en annuleringsbeleid
U kunt onze artikelen binnen 30 dagen na levering retourneren voor terugbetaling, creditering of omruiling. Voor bestellingen die gratis worden verzonden, worden de werkelijke verzendkosten van uw teruggave afgetrokken. U bent verantwoordelijk voor de originele verzendkosten, tenzij het retourneren of annuleren van de bestelling het gevolg is van onze fout. U bent verantwoordelijk voor verzendkosten van geretourneerde artikelen of geannuleerde bestellingen. We betalen de verzendkosten voor retournering als de retourzending het resultaat is van onze fout of als het product defect was en alleen als u een retouretiket gebruikt dat wij leveren.


Voorwaarden
Alle geretourneerde producten moeten in nieuwe staat zijn met de originele verpakking, documentatie, accessoires en UPC-codes. Op alle retouren of geannuleerde bestellingen worden 15% restockkosten in rekening gebracht. Er worden geen restocking-kosten in rekening gebracht voor uitgewisselde bestellingen. We brengen nooit kosten in rekening voor opnieuw bevoorraden als het ontvangen product het gevolg was van onze fout of als het product defect was. Een gedeeltelijke terugbetaling wordt verleend voor elk artikel dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is, onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout of als u onze retourinstructies niet volgt: tot 50% van de prijs van het artikel.


Je zou verwachten dat je je terugbetaling binnen twee weken na het versturen van je pakket aan de retourverzender zult ontvangen, maar in veel gevallen zul je sneller een terugbetaling ontvangen. Deze tijdsperiode omvat de transittijd voor ons om uw retour van de verzender te ontvangen (5 tot 10 werkdagen), de tijd die nodig is om uw retour te verwerken zodra we deze hebben ontvangen (3 tot 5 werkdagen) en de tijd die het in beslag neemt. uw bank om ons teruggaveverzoek te verwerken (5 tot 10 werkdagen).


Retour instructies
Verstuur uw retour naar dit adres:


BatteryClerkHC Group BV
Fahrenheitstraat 11
6003 DC, Weert, NL

Zorg er aub voor dat u uw ordernummer en reden voor de retour vermeldt.